Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с окачването на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщение
    Ми щото друг ти го прави и тебе те боли к..а как се чуства след като е развил и навил на ръка точно 8 здраво стегнати болта на моста,4 на ст.щангата,2 на рейката,6 на тунела +4 гайки и това за 45 мин.Много ревете как не ви оценят труда началниците, където работите и не ви плащат толкова за колкото работите ма сте същите като тях
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Те повечето майстори за това не искат да ги сменят тези тампони,много работа,а малко пари.Аз моите съм ги сменял 2 пъти,първия път свалях моста,а втория ги сменях без да го свалям.И при двата варианта си е приключение.Преди да направя втората подмяна питах в един сервиз в Плевен и ми обявиха цена за труд 75 лв.без да се сваля моста и 120 ако се сваля,това цена за труд и тампоните.За това запретнах ръкави и се хвърлих в боя сам,сложих ладови и се случиха нещата.
      Last edited by toshko69; d.m.y г., 07:26.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Ми щото друг ти го прави и тебе те боли к..а как се чуства след като е развил и навил на ръка точно 8 здраво стегнати болта на моста,4 на ст.щангата,2 на рейката,6 на тунела +4 гайки и това за 45 мин.Много ревете как не ви оценят труда началниците, където работите и не ви плащат толкова за колкото работите ма сте същите като тях

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
        Що бе?Аз давам 15 лв за тампони и работа.Все пак за 45 мин. се оправя проблема.
        То може и пари да не даваш за тази манипулация, но ние не може да знаем с кой си пиеш ракията вечер!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Колеги, има ли значение за каква лада, защото сега на мен ми предстой ремонт на рейка и смятам да сменя и тампоните на стаилизиращата, и без това разглобяването ще бъде голямо. а тези тампони стават ли и за 156 1.9, защото гледам колегата е с 2.4.
          Alfa 156 1.9 JTD 105
          Alfa 159 1.9 JTDm 150

Comment

А на носачите стават ли от лада? Долните.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
            ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

Първоначално публикувано от TheRaDoOo Покажи съобщение
              А на носачите стават ли от лада? Долните.
              Пробвай с фаровете, пасват на 20 %.

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Чакай да сметна.

20 болта и 4 гайки, е, тва е нищо работа.
              Аз колко пъти съм натискал бутоните на клавиатурата заради тоя форум, а ти за некви гайки и болтове.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Твоите доходи квиса .Само не ми казвай че си патрон и караш кола за 3-4х.

Comment

Той не дава по 80лв., за тампони на стаб. щанга
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ми и на жената не казвам ма ти си ми симпатичен и ще ти кажа че зимам 5000лева заплата и карам кола за 40000лева и по принцип мнооооогггооооооо ми свиди да давам пари за смяна на тампони на ст.щанга и САМО заради това не карам Алфа Ромео-ама трее ти кажа че и 15 лева са им много на тия кожодери-механиците като се замисля си прав

Comment

Ми и на жената не казвам ма ти си ми симпатичен и ще ти кажа че зимам 5000лева заплата и карам кола за 40000лева и по принцип мнооооогггооооооо ми свиди да давам пари за смяна на тампони на ст.щанга и САМО заради това не карам Алфа Ромео-ама трее ти кажа че и 15 лева са им много на тия кожодери-механиците като се замисля си прав

Така е колега, майсторите трябва да се избият до крак, тия некадърници

ЕДИТ: ..заедно с Костов, Царя и тройната коалиция
                      Last edited by souze; d.m.y г., 19:27.
                      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                        Така е колега, майсторите трябва да се избият до крак, тия некадърници

ЕДИТ: ..заедно с Костов, Царя и тройната коалиция
                        Така е колега ма според мен и поколенията им треее ,защото и от тях може се пръкне некое недоносче-кожодерче-майсторче

Comment

Сменихме тампоните на стабилката и спря да тропа обаче като се изреже си се чува някакво пукане отдясно как мислите от какво ли е?

Comment

Първоначално публикувано от vaneto78_1978 Покажи съобщение
                            Сменихме тампоните на стабилката и спря да тропа обаче като се изреже си се чува някакво пукане отдясно как мислите от какво ли е?
                            Какви тампони сложи?

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

И при мен след смяна на тампоните тропането спря,но при рязко тръгване изпукваше по-отдясно.Гледах я да не опира някъде щангата ала-бала,нищо.Тампони бяха около 20тина лева бройката в един сервиз ми казаха,че може да е от рейката,ама нещо не ми се вярва,стана точно след смяната на тях,всичко съм стегнал както си беше.
                              Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                                И при мен след смяна на тампоните тропането спря,но при рязко тръгване изпукваше по-отдясно.Гледах я да не опира някъде щангата ала-бала,нищо.Тампони бяха около 20тина лева бройката в един сервиз ми казаха,че може да е от рейката,ама нещо не ми се вярва,стана точно след смяната на тях,всичко съм стегнал както си беше.
                                Да не си разменил някой от болтовете?
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X