If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми щото друг ти го прави и тебе те боли к..а как се чуства след като е развил и навил на ръка точно 8 здраво стегнати болта на моста,4 на ст.щангата,2 на рейката,6 на тунела +4 гайки и това за 45 мин.Много ревете как не ви оценят труда началниците, където работите и не ви плащат толкова за колкото работите ма сте същите като тях
Те повечето майстори за това не искат да ги сменят тези тампони,много работа,а малко пари.Аз моите съм ги сменял 2 пъти,първия път свалях моста,а втория ги сменях без да го свалям.И при двата варианта си е приключение.Преди да направя втората подмяна питах в един сервиз в Плевен и ми обявиха цена за труд 75 лв.без да се сваля моста и 120 ако се сваля,това цена за труд и тампоните.За това запретнах ръкави и се хвърлих в боя сам,сложих ладови и се случиха нещата.
Ми щото друг ти го прави и тебе те боли к..а как се чуства след като е развил и навил на ръка точно 8 здраво стегнати болта на моста,4 на ст.щангата,2 на рейката,6 на тунела +4 гайки и това за 45 мин.Много ревете как не ви оценят труда началниците, където работите и не ви плащат толкова за колкото работите ма сте същите като тях
Колеги, има ли значение за каква лада, защото сега на мен ми предстой ремонт на рейка и смятам да сменя и тампоните на стаилизиращата, и без това разглобяването ще бъде голямо. а тези тампони стават ли и за 156 1.9, защото гледам колегата е с 2.4.
Чакай да сметна.
20 болта и 4 гайки, е, тва е нищо работа.
Аз колко пъти съм натискал бутоните на клавиатурата заради тоя форум, а ти за некви гайки и болтове.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Твоите доходи квиса .Само не ми казвай че си патрон и караш кола за 3-4х.
Твоите доходи квиса .Само не ми казвай че си патрон и караш кола за 3-4х.
Ми и на жената не казвам ма ти си ми симпатичен и ще ти кажа че зимам 5000лева заплата и карам кола за 40000лева и по принцип мнооооогггооооооо ми свиди да давам пари за смяна на тампони на ст.щанга и САМО заради това не карам Алфа Ромео-ама трее ти кажа че и 15 лева са им много на тия кожодери-механиците като се замисля си прав
Ми и на жената не казвам ма ти си ми симпатичен и ще ти кажа че зимам 5000лева заплата и карам кола за 40000лева и по принцип мнооооогггооооооо ми свиди да давам пари за смяна на тампони на ст.щанга и САМО заради това не карам Алфа Ромео-ама трее ти кажа че и 15 лева са им много на тия кожодери-механиците като се замисля си прав
Така е колега, майсторите трябва да се избият до крак, тия некадърници
И при мен след смяна на тампоните тропането спря,но при рязко тръгване изпукваше по-отдясно.Гледах я да не опира някъде щангата ала-бала,нищо.Тампони бяха около 20тина лева бройката в един сервиз ми казаха,че може да е от рейката,ама нещо не ми се вярва,стана точно след смяната на тях,всичко съм стегнал както си беше.
И при мен след смяна на тампоните тропането спря,но при рязко тръгване изпукваше по-отдясно.Гледах я да не опира някъде щангата ала-бала,нищо.Тампони бяха около 20тина лева бройката в един сервиз ми казаха,че може да е от рейката,ама нещо не ми се вярва,стана точно след смяната на тях,всичко съм стегнал както си беше.
Да не си разменил някой от болтовете?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment